Agenda

Wij zijn regelmatig te vinden op brocante-markten & fairs. Hieronder een overzicht van komende data:

** 2018*

*Zaterdag 26 Mei staan we op de brocante & Lifestyle fair bij Ewsum in Middelstum. De fair is van 10 uur tot 16 uur en valt samen met de streekproducten markt! De fair is vrij toegankelijk, ook is er ruime parkeer gelegenheid. Er staan maar liefts 47 standhouders.

* Zaterdag 2 Juni staan we weer op de Drentsche Fair te Koekange van 10:00 tot 16:00. Deze fair word alweer voor het 7e jaar georganiseerd. Neem ook een kijkje op www.dewinkelkoekange.nl  voor sfeer impressies van de vorige fairs.

* Zaterdag 25 augustus, brocante aan de ijssel in Deventer van 10 uur tot 17 uur . Ook dit jaar belooft het weer een waar brocante festijn te worden in de mooie Hanze stad Deventer. De kramen staan verdeeld in de walstraat en omliggende straten. Toegang is gratis. http://www.brocanteaandeijssel.nl

* Zaterdag 22 september is er weer de jaarlijkse brocante parade in Diepenheim. De brocante parade vind plaats van 10 tot 17 uur. Of je voorkeur nu uitgaat naar antiek, brocante, vintage, industrieel of curiosa, deze markt bied een geweldige variëteit. De maar liefst 100 kramen staan verdeeld door het centrum van Diepenheim. Ook zal er live muziek te horen zijn. De toegang is gratis!

 

 

** Wilt u ons uitnodigen voor een fair dan kunt u e-mailen info@desoetelaer.nl   **

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.